Lær akvarel hjemme fra sofaen idag!

Du skal vide at hvis du tilmelder dig Skillshare igennem mine links vil jeg få en lille sjat penge udbetalt.

Det hjælper med til at få mig og min familie igennem Coronakrisen - så på forhånd tak!

Vil du sætte dig selv i førersædet her i Corona krisen og lære noget nyt der både kan give dig kreativitet, ro og overskud i hverdagen?

Så er det altså nu vi trækker vores gamle malergrejer ud af skabet og frem i lyset.

For måske er den her karantæne faktisk en mulighed vi skal gribe for at lære noget nyt. Hvis det så ovenikøbet er en skill der kan give dig større ro og overskud i en lidt turbulent hverdag så er det jo win-win.

Der er her akvarellen kommer ind i billedet. 

Mine ellers udsolgte kurser er pt aflyst men du har stadig en mulighed for at lære akvarellens magi online.

Jeg har pt 16 kurser og du kan få 2 måneders gratis adgang med dette LINK

Lær blandt andet at male blomster og sten, male hvidt, male abstrakte landskaber, bruge forskellige materialer til at skabe tekstur, Travel Sketching i København, minimalisme og meget meget mere. 

 

Der er mange timers læring i en og samme pakke og det hele er gratis de første 2 måneder. Så længe du husker at melde dig ud i tide koster det dig ingenting. Bare brug linket her for at komme direkte til Skillshare. 

Du skal lige have en enkelt udtalelse fra en af mine snart 10.000 elever med.

"I'm a self-taught watercolorist and absolutely enjoyed this class! The lessons are well-organized with reasonably-lengthened modules. It's very easy to follow along. I am very satisfied with my class project piece and credit its success with Camilla's excellent instruction.I highly recommend this class!"

Så er du klar til hoppe på akvarelbølgen og udnytte den tid vi nu alligevel skal bruge derhjemme på at lære noget helt unikt?

 

Noget der har kæmpe potentiale til at give din hverdag både værdi og ro!

Og hvis du nu tænker - hvem er hende Camilla så, og hvorfor skal jeg lære noget af hende? Jeg er kort fortalt småbørnsmor ligesom mange. Jeg har med akvarellen fundet en passion hvor jeg kan udleve min kreativitet og samtidig være tilstede hos min familie. Jeg udstiller og sælger mine billeder, underviser på FOF på Vestsjælland og ikke mindst hele verden online.

Jeg elsker akvarel og jeg håber at du også vil kunne finde ind til den glæde. Så find dine gamle malerting frem (jeg ved du har dem gemt et sted), grib en pensel og lær noget nyt med mig. Du kan komme direkte til Skillshare og de 16 kurser (plus alt andet der ligger på Skillshare) med dette link.